Vilkår, betingelser og håndtering af persondata

Vi i VIVODA er glade for din interesse for vores produkter og dit besøg på VIVODA.dk.

I følge persondataloven har du ret til at blive informeret om behandlingen af personoplysninger og vi beder dig også give os samtykke på, at VIVODA behandler oplysninger om dig.

VIVODA registrerer og gemmer de oplysninger, du giver til VIVODA, f.eks. når du køber varer online, bestiller nyhedsbrev eller opretter en profil.

Vi bruger desuden cookies på VIVODA.dk til bl.a., at optimere vores hjemmeside, samt oplysninger om, hvor mange besøgende vi har og hvilke dele af hjemmesiden, som er mest besøgte. Vi kan desuden give dig mere specifik og relevant information, når du besøger vores website. Du kan læse mere om, hvilke cookies vi anvender, og hvordan du kan slette dem, i vores cookie politik. Oplysningerne bliver brugt til at kommunikere med dig, gennemføre dine køb og bestillinger eller administrere din profil, og give dig den service, du har bedt om. Har du sagt ja til, at VIVODA indsamler dine købsoplysninger til brug for markedsføring, bruger vi disse oplysninger til at målrette vores information og markedsføring til dig i overensstemmelse med dit samtykke hertil.

Vi videregiver kun dine oplysninger til vores samarbejdspartnere, som fx fragtfirmaer, i det omfang det er nødvendigt for at ekspedere dine ordrer. Derudover videregiver vi kun dine oplysninger til brug for udarbejdelse af statistiske analyser.

Du har ret til, ved forespørgsel, at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. I henhold til loven gemmer VIVODA personoplysninger og relevant købsdata I 5 år, i henhold til bogføringspligten.

VIVODA er sikker! Vi anvender den seneste sikkerhedsteknologi til kryptering af dine personlige oplysninger, inklusive kortnummer, adresse osv. Vi krypterer oplysningerne ved at bruge SSL 128-bit, når vi sender dem over internettet.

Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os på adressen VIVODA A/S, Mølledammen 8, 4000 Roskilde, eller kontakte os på telefon 3142 2001 eller kontakte os her.